Kombit har i dag meldt ud, at lanceringen af Aula udskydes til uge 43, hvilket betyder en forsinkelse på godt 10 uger i forhold til den oprindelige dato efter sommerferien. Derfor skal landets skoler fortsætte med at bruge SkoleIntra frem til og med efterårsferien. Det betyder også, at Docendo-skemaer fortsat skal vises på SkoleIntra frem til uge 43.

Hos Docendo har vi heldigvis på forhånd vores egen visning af skemaer til elever/forældre, og denne visning kan deles på SkoleIntra eller på din skoles hjemmeside. Er din skole ny på Docendo, kan vi berolige med, at opsætningen er ret enkel. Det er denne opsætning, skoler hidtil har brugt til visning af Docendo-skemaer.

Guiden til opsætningen finder du ved at logge ind på Docendo, klikke på det lille tandhjul i menuen, og herefter klikke ’Ekstern visning’. Du finder her en guide til opsætning på hjemmeside og SkoleIntra.



Vi anbefaler også (hvis I ikke allerede gør dette) at I bruger ugeplan- og notefunktionen i Docendo, da I kan fortsætte med at gøre dette, når Aula lanceres i uge 43. Her vil noter og ugeplan blive vist i vores Aula widget 'Ugeplan'. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til opsætningen - så hjælper vi gerne!

Læs også: >> De første skoler har allerede fået Docendo-skemaer over i Aula <<

Få sendt nyheder om Docendo direkte til din mail ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.