Vi har de sidste par uger arbejdet tæt sammen med skoler fra henholdsvis Aalborg Kommune, Furesø Kommune og Vordingborg Kommune for at kvalitetssikre vores skemaintegration med Aula.

Efter vores tests er vi glade for nu at kunne melde ud, at skemaer fra Docendo vises i Aulas kalendermodul uden problemer. Det betyder også, at vi i starten af maj åbner op for, at alle skoler med Docendo kan sætte deres skemaer op til at blive vist i Aulas kalender. Når der åbnes op for alle skoler, vil der også medfølge en udførlig guide, som guider din skole gennem opsætningen. Der er heldigvis ikke tale om en omfattende opsætning, og vi vurderer, at hver skole skal bruge omkring 10-30 minutter på dette. Din skole vil naturligvis blive informeret direkte, når I kan gå i gang.

Foreløbigt stort tak for samarbejdet til alle skoler, der har villet teste med os.

Lille Værløse Skole har nu skemaer i Aula
Blandt skolerne, der har været med til at teste Docendos skemaintegration til Aula, er Lille Værløse Skole fra Furesø Kommune, hvor Morten Kristiansen er souschef og afdelingsleder. Skolen sætter stor pris på at være blandt de absolut første, der har fået sat skemaintegrationen op, og det giver ro på hos Morten og hans kollegaer, da de nu har mulighed for at tænke videre i forhold til Aula.

- Vi er glade for at vi med Docendo så tidligt kan få vores skemaer vist i Aula. Det betyder, at vi nu kan komme videre med vores beslutninger om, hvordan processen omkring vikardækning og udgivelse af ugeplaner skal være, siger Morten Kristiansen.


Skema for 7A på Lille Værløse Skole - Docendo-skema vist i Aulas kalendermodul

Alle skemaændringer i Docendo overføres automatisk og med det samme til Aula, og Lille Værløse Skole kan derfor fortsætte med at bruge Docendo som hidtil og altid vise opdaterede skemaer til elever og forældre.

Widgets fra Docendo på vej
Og Lille Værløse Skole kan netop snart benytte Docendos widgets til at få de sidste Aula-brikker på plads i forhold til vikardækning og ugeplaner. I maj udkommer vores første widget til Aula. Der bliver tale om en widget, der viser information fra Docendo om dagens fraværende og vikarer direkte i Aula. Senere udkommer vores ugeplans-widget, som gør det muligt at vise Docendos ugeplaner og noter til fagene direkte i Aula som supplement til skemaerne.

Du kan selvfølgelig følge med i alle opdateringer om Aula her på vores blog, og ellers kan du få sendt nyhederne direkte til din mail ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.